Vinylgulve

Et vinylgulv er en meget holdbar og slidstærk løsning

Vinyl anvendes ofte i lokaler, hvor der er behov for et meget holdbar og slidstærk gulvmateriale. Vinylgulve er også meget nemmere at rengøre, så det er et oplagt valg til f.eks. badeværelser, køkkener og vaskerum.

Vi har lagt vinylgulve på skoler, kontorer, butikker og i boliger, så vi har oparbejdet en rigtig god viden om materialet. Vi kan derfor vejlede dig til den helt rette løsning, så dit gulv ender med at opfylde alle de ønsker og forventninger du måtte have.

Hvis du vælger at anvende vinylgulve, så findes der særdeles mange varianter med forskellige farver og mønstre. Du kan også vælge forskellige typer overflader. Vinylgulve er derfor bestemt et godt alternativ til trægulve, ikke kun fordi det har nogle helt andre positive egenskaber, men også fordi du får nogle helt andre valgmuligheder indenfor stilen af dit gulv.

 Kontakt os og hør mere om vinylgulve

Du er mere end velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder, igennem at anvende vores services. Du kan kontakte os på telefon, igennem vores hjemmeside, per mail, men du er også mere end velkommen til at kigge forbi vores adresse for en personlig snak om dine muligheder.

Vi bygger vores succes på tilfredse kunder og derfor er det lige så vigtigt for os, som det er for dig, at vi altid leverer professionelt arbejde, som både du og vi kan være stolte af.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Husk, vi hjælper dig også gerne med linoleumsgulve og tæpper eller gulvafslibning eller gulvbelægning.

Kontakt HBM Gulve og hør mere

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder.