Linoleumsgulv i Århus og omegn

Linoleumsgulv er en nem og smart løsning

Hvis du ønsker et slidstærkt og holdbart gulv, til en pris der er til at betale, så er et linoleumsgulv en rigtig god løsning. De seneste års udvikling indenfor linoleumsgulve betyder, at du har meget stor valgfrihed indenfor denne type gulv. Linoleum er et 100% naturprodukt og den store fordel er at snavs ikke ses særligt let på materialet. Derudover er det utrolig nemt, at holde rent ved gulvvask og støvsugning. Der er aldrig behov for afslibning, ligesom ved trægulve, så med en omgang sæbevask, synes linoleumsgulvet helt nyt igen! Vi har beliggenhed i Skanderborg nær Århus i Midtjylland.

Vi har arbejdet med linoleumsgulve i mange år og har oplevet hvordan linoleum kan være en god og anderledes valgmulighed til mange type gulve. Med vores brede viden om materialet, kan vi sikre dig, at du tager dine beslutninger på det rette grundlag.

OBS: Til vådrum anbefaler vi vinylgulve.

Kontakt os og hør mere om linoleumsgulve

Du er velkommen til at kontakte os for en snak om dine muligheder. Vi giver gerne råd og vejledning, samt et uforpligtende tilbud, også inden en eventuel aftale er på plads. Med mange kunder fra blandt andet Århus og Skanderborg varetager vi opgaver i hele Midtjylland til kundernes glæde og tilfredshed.

Vi ser frem til at høre fra dig og levere et stykke arbejde som både du og vi kan være stolte af.

Husk, vi hjælper også gerne med tæpper og vinyl samt med gulvafslibning og gulvbelægning.

Er du i tvivl om hvilket gulv, der er det rette for dig? Så kontakt os gerne på 25 54 25 56 til en uforpligtende samtale om dine ønsker og behov.

Kontakt HBM Gulve og hør mere

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder.