Gulvbelægning i Århus, Skanderborg & omegn

Trænger din bolig til en ny gulvbelægning?

Hos HBM Gulve er et af vores helt centrale kompetenceområder gulvbelægning i Århus, Skanderborg og omegn. Der findes mange forskellige løsninger inden for gulvbelægning. Skal gulvet være af vinyl, linoleum, træ eller et klikgulv, som kræver minimal vedligeholdelse? Der findes mange muligheder og vi kan hjælpe dig med den helt rigtige løsning, som passer til resten af dit hjem.

Gulvbelægning gør noget helt specielt ved din bolig. Et helt nylagt gulv sætter prikken over i’et og gør lige det sidste til at dit hjem stråler. Alternativet er gulvafslibning, hvor det eksisterende gulv benyttes og shines op. Alt efter dit gulvs stand, kan dette være en lige så god løsning.

Fordele ved gulvbelægning

De mange fordele inkluderer bl.a:

  • En langtidsholdbar løsning
  • Du kan få det som du vil have det
  • Det giver boligen det sidste pift

Lad os skabe et flot gulv i din bolig

Vores virksomhed er beliggende i Gram, nær Skanderborg og vi har derfor også mange opgaver omkring Århus. Faktisk dækker vi hele Midtjylland, så uanset hvor du bor, kan du få sparring og rådgivning af vores kompetente medarbejdere.

Vores medarbejdere er altid parate med en opmåling af dit hjem og et uforpligtende tilbud på din nye gulvbelægning. En god gulvbelægning holder i dit hjem i mange år. Du kan præcis vælge det, som opfylder dine personlige ønsker og stemmer overens med resten af boligen.

Hvis du har behov for at høre mere omkring den rette gulvbelægning, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig, og kører gerne ud til hjemmet, hvorfra vi kan opmåle rummene og give et realistisk og uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Kontakt os gerne på 25 54 25 56 og hør mere om muligheder og priser.

Husk, vi hjælper dig også gerne med gulvafslibning, tæpper, vinyl og linoleumsgulve.

Kontakt HBM Gulve og hør mere

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder.