Gulvafslibning i Århus, Skanderborg & omegn

En gulvafslibning kan give dit gulv nyt liv

Gulvafslibning er en af vore centrale kompetenceområder. Det kan ofte være et ganske fint alternativ til gulvbelægning, hvor der skal lægges et helt nyt gulv. Vi har beliggenhed i Skanderborg nær Århus i Midtjylland.

Selvom man har været god til at vedligeholde trægulvet, så er det helt naturligt, at et trægulv bliver slidt over årene. Det er derfor nogle gange nødvendigt med en total afslibning og overfladebehandling. Du skal dog være opmærksom på, at en gulvafslibning ikke bare er noget, at man kan foretage ofte. Det er derfor vigtigt, at det gøres professionelt og korrekt, når man endelig har besluttet sig for at gøre det.

Fordele ved gulvafslibning

Der er flere fordele ved at få afslebet dit nuværende gulv:

  • Dit gulv får nyt liv efter en afslibning
  • Det er billigere end gulvbelægning
  • Det går hurtigere end gulvbelægning

HBM Gulve tilbyder mange former for afslibning

Nogle af de løsninger vi tilbyder er:

  • Afslibning af fernis
  • Afslibning af olie
  • Afslibning af lak
  • Afslibning af trapper

Vi tilbyder gulvafslibning og arbejder primært i det østjyske område, med udgangspunkt i Skanderborg. Vores kunder befinder sig typisk i Skanderborg, Århus, Silkeborg og en periferi herfra.

Bor du længere væk, er du naturligvis fortsat velkommen til at kontakte os omkring gulvafslibning eller nogle af vore andre arbejdsområder.

Kontakt os og hør mere om muligheder og priser

Skal vi tage en uforpligtende snak om dine gulvbehov? Du er meget velkommen til at bruge formularen her på siden eller ringe til os på +45 25 54 25 56. Husk, vi står også gerne for gulvbelægning, linoleumsgulve, vinyl eller tæpper.

Kontakt HBM Gulve og hør mere

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder.